Известие

Collapse
No announcement yet.

степен на сгъстяване

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• степен на сгъстяване

колеги къде да търся обемите на буталото, гор. камера и степените на сгъстяване за 33 - ка 1.7 8 V?А и още на ясно ли е някой как се получава тази разлика от 5 KW между 1.7 8в и същия мотор само че използван за модификацията 4*4.

Re: степен на сгъстяване

Първоначално публикувано от Чичо
    колеги къде да търся обемите на буталото, гор. камера и степените на сгъстяване за 33 - ка 1.7 8 V?А и още на ясно ли е някой как се получава тази разлика от 5 KW между 1.7 8в и същия мотор само че използван за модификацията 4*4.
    Няма никаква разлика в мащността между 4х4 и само предно. Има разлика само между карбураторна версия и инжекция. С карбуратори 1.7 8V е 118 к.с. С инжекция е 10 к.с. по-малко
    Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Re: степен на сгъстяване

[quote=Bobi_33]
      Първоначално публикувано от "Чичо":3ojxdrwy
      Няма никаква разлика в мащността между 4х4 и само предно. Има разлика само между карбураторна версия и инжекция. С карбуратори 1.7 8V е 118 к.с. С инжекция е 10 к.с. по-малко [/quote:3ojxdrwy]
      Имам програмка OPEN@CAR и там е написано за разликата. Иначе не ме интересува много много, защото може и 200 кс пак да правят един мъртвец. Можеш ли да ме светнеш по степен на сгъстяване защото обърнах нета ама не намирам. Главите ми стоят така от месец и ме е страх да пила само въз основа на мойте сметки. Тъпия обем е резултат от доста сложна геометрична фигура и не се наемам да приема сметките си за вярни.

Comment

ми то затва обем не се смята а се мери
        Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от търтей
          ми то затва обем не се смята а се мери
          ЕИИИИ как не се сетих. И сигурно се прави с нафтобензин за да не се образува елипса като при повечето флуиди. Ако си я мерил моля сподели!

Comment

Working...
          X