колеги къде да търся обемите на буталото, гор. камера и степените на сгъстяване за 33 - ка 1.7 8 V?А и още на ясно ли е някой как се получава тази разлика от 5 KW между 1.7 8в и същия мотор само че използван за модификацията 4*4.
Известие
Collapse
No announcement yet.
степен на сгъстяване
Collapse
X
-
Re: степен на сгъстяване
Първоначално публикувано от Чичоколеги къде да търся обемите на буталото, гор. камера и степените на сгъстяване за 33 - ка 1.7 8 V?А и още на ясно ли е някой как се получава тази разлика от 5 KW между 1.7 8в и същия мотор само че използван за модификацията 4*4.Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
-
Re: степен на сгъстяване
[quote=Bobi_33]Първоначално публикувано от "Чичо":3ojxdrwyколеги къде да търся обемите на буталото, гор. камера и степените на сгъстяване за 33 - ка 1.7 8 V?А и още на ясно ли е някой как се получава тази разлика от 5 KW между 1.7 8в и същия мотор само че използван за модификацията 4*4.[/quote:3ojxdrwy]
Имам програмка OPEN@CAR и там е написано за разликата. Иначе не ме интересува много много, защото може и 200 кс пак да правят един мъртвец. Можеш ли да ме светнеш по степен на сгъстяване защото обърнах нета ама не намирам. Главите ми стоят така от месец и ме е страх да пила само въз основа на мойте сметки. Тъпия обем е резултат от доста сложна геометрична фигура и не се наемам да приема сметките си за вярни.
Comment
Comment